INTERVJU Z DR. CHRISTIANE NORTHRUP

4.3
(25)

Kdo je dr. Christiane Northrup

Življenjepis

Christiane Northrup, M.D., vizionarka in pionirka na področju zdravja žensk, ima certifikat OB/GYN, z več kot trideset let kliničnih izkušenj, nekdanja pomočnica profesorja OB/GYN na Univerzi v Vermont College of Medicine. New York Times jo je trikrat razglasil kot avtorico bestselerjev, in sicer za knjige Women’s Bodies, Women’s Wisdom, The Wisdom of Menopause and Goddesses Never Age. Leta 2013  je Reader’s Digest imenoval dr. Northrup za eno od 100 najbolj zaupanja vrednih ljudi v Ameriki. Leta 2016 je bila imenovana za eno od Super soul 100 Oprah Winfrey, skupine voditeljev, ki svoje glasove in talent uporabljajo za prebuditev človeštva. In leta 2020, 2021 & 2022, je bila vključena v  Watkins Spiritual 100, kjer živijo ljudje, ki so oblikovali edinstven in duhovni prispevek, ki je pomemben za ves svet.

Je mednarodno znana, predvsem po svojem prispevku za večjo opolnomočenost ljudi. Dr. Northrup dojema  tisto  medicino, ki pri svojem delu prepoznava povezanost uma, telesa,  čustev in duha, ženske pa uči, da ustvarjajo zdravje z dojemanjem svoje notranje modrosti. Po desetletjih učenja, da bi ženske razumele svoja sveta telesa in procese, dr. Northrup  uči ženske, da se razvijajo v vsaki fazi svojega življenja.

Kot poslovna ženska, zdravnica, nekdanja kirurginja, mati, pisateljica, govornica, in povzeto po Miriam Ava Ph.D., “upornica, rock  zvezda in avtoriteta o tem, kako je združljivo z ženskim telesom,” Dr. Northrup  priznava našo individualno in kolektivno sposobnost za rast, svobodo, veselje, in ravnotežje.

Dr. Northrup je gostila tudi osem zelo uspešnih javno-televizijskih oddaj, njeno delo pa je bilo predstavljeno v oddaji Oprah Winfrey, Today Show, NBC Nightly News, The View, Rachael Ray, Good Morning America, 20/20, in  The Dr. Oz Show,  med drugimi. Od marca 2020 je dr. Northrup delala v prvih bojnih vrstah za medicinsko svobodo, ki jo njen kolega Kevin Jenkins, predsednik uprave urbanega globalnega zdravja, imenuje »gibanje za državljanske pravice 21. stoletja«.

Ne zamudite dr. Northrupovih najnovejših informacij. Pridružite se njeni svetovni skupnosti  na DrNorthrup.com, Substack, Amata Life,  Facebook, Twitter, MeWe, Telegram in Rumble.

Informacija za dostop do e-sporočil dr. Christiane Northrup

Za zdravje in namigi za dober življenjski stil dr. Northrup priporoča, da se vpišete na njen FREE biweekly eNewsetter. Prejeli boste posodobljene informacije in sporočila o dogodkih, ki vas lahko vodijo k boljšemu zdravju in vitalnosti. Za vpis za FREE biwekly eNews običite: https://www.drnorthrup.com/newsletter/

Kdaj bo tekel pogovor?

Z dr. Northrup se bova pogovarjali v sredo, 5. oktobra 2022 ob 20. uri na FB strani Mimi Zajc https://www.facebook.com/mimi.zajc

Srčno vabljeni na dogodek in povabite tudi vaše prijatelje. Pogovarjali se bova v angleščini.

Kako uporabna je bila ta objava?

Za oceno kliknite na zvezdico!

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število ocen: 25

Zaenkrat še ni ocen! Bodite prvi, ki bo ocenil to objavo.

Ker se vam je ta objava zdela uporabna...

Delite na družba omrežja in povejte ostalim!

Žal nam je, da ta objava za vas ni bila uporabna!

Bomo izboljšali to objavo!

Povejte nam, kako lahko izboljšamo to objavo?

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja