KAJ JE RES, SE POKAŽE, KO PRIDE PRAVI ČAS IN SMO TUDI MI PRIPRAVLJENI

4.7
(12)

Iskati, najti, analizirati in predstaviti rezultat ni čisto enostavno

NAMEN TE INFORMACIJE JE, DA NI VSE ZLATO, KAR SE SVETI. PAMETNI NE VERJAMEMO VSEGA, AMPAK RAZISKUJEMO SAMI.

V začetku oktobra sem prejela mail z vsebino, ki je bila za resno branje precej nenavadna, saj se začne: “Že dolgo ste eni redkih, ki se trudite posredovati resnico vsej javnosti in čutili smo se dolžni, da tudi vam posredujemo informacije o tem, kar smo uspeli dokazati s spremljanjem dokumentacije samih proizvajalcev cepiv, iz katere je razvidno, da to niso cepiva temveč biološko-kemijsko orožje.”

Še bolj sem sem postala nezaupljiva, ko sem dojela, da nekdo zavaja oziroma uporablja populizem, ko deli neverodostojne informacije o Spremembah in dopolnitvah Zakona o nalezljivih boleznih D in nepreverjene trditve glede 3. a člena Ustave RS. Jasno mi je bilo, da pisanje manipulira z ljudmi, ki ne poznajo pravnih postopkov in zavaja, da so vse dokazali in da ni pravne osnove za ZNB D.

Ob pregledu dokumenta, ki je bil v sporočilu opredeljen kot študija, mi je bilo jasno, da je to v glavnem naštevanje spletnih povezav do določenih vsebin. Študija ima sestavne dele, saj ima praviloma znanstveno vsebino, ki pa je predpisana.

Pisanje sem preletela, in ter ugotovila, da pismo ni podpisano, torej je anonimno. Zato ga niti nisem natančno prebrala. Odgovorila pa sem, da me anonimna pisanja ne zanimajo in če cepljeni in necepljeni hočejo, da bom reagirala, naj se podpišejo. Korespondenco delim, ker pač ne skrivam ničesar.

Delim, kar sem prejela

Od tukaj naprej vam delim maile in dokumente, ki sem jih prejela:

Prvi mail skupine cepljenih in necepljenih iz maila odprimookna@tutanota.com

Prvi-mail-anonimnezev

Reanalogizacija3in4_knjiga_final_slo

Dokument2001-2025US-10

Drugi mail, iz katerega je razvidno, da so avtorji iz Skupine cepljenih in necepljenih prebivalcev, ki jim ni vseeno. Sicer niso podpisani, so pa v mailu povedali, da so mi pisali dan prej…

Nas-zadnji-mail

Zato sem v svojem javljanju dne 11. 10. 2022 svoje poslušalce opozorila na to, da je FB skupina Stop lažnivim medijem to elektronsko sporočilo njihovim sledilcem predstavila kot sporočilo, ki so ga dobili oni, ker delujejo v prepoznavanju resnice. V svojem javljanju so namreč prebrali to sporočilo in povedali, da bodo predstavljali vsebino prilog v nadaljevanjih. V svojem javljanju sem povedala svoje mnenje, in sicer da so informacije, ki jih delijo neverodostojne.

Nadaljevanje se je zgodilo na strani SLM

FB skupina SLM je 15. 10. 2022 objavila oddajanje v živo, in v tem javljanju med drugim trdili, da lažem in da zaradi osebnostne motnje potrebujem terapijo. Zatrdili so, da moje raziskave niso resnične in zagotovili, da skupina, ki je poslala informacijo, nima nobene povezave z Gibanjem OPS, ker da imajo podpise in angleško verzijo

Res je, vedno pride na plano

Zaradi tega sem se še poglobila v raziskovanje izvora informacije in našla strani, ki vsebujejo dodatne podatke, ki so jih na FB skupini SLM zanikali. Iz teh podatkov je razvidno, da je “študija” in še drugi zapisi, javno objavljena na spletni strani Gibanja OPS, in sicer konec poletja 2022.

Delim vire, iz katerih je razvidno, kaj je na stvari in v popolnosti demantirajo trditve v oddaji Stop lažnivim medijem z dne 15. 10. 2022. V nobenem videu nisem za nikogar trdila, da laže, opozorila sem na verodostojnost in kredibilnost skupine, ki deli “informacije”, ki ni nujno, da so poštene.

Če kliknete na link do spletne strani OPS https://gibanjeops.si/post/654710/kljucni-dokazi-o-kovid-19-zlocinu-zoper-clovestvo?fbclid=IwAR2TeJ3TGRIIonXs90GkPNG4cb0AnH5SBUaR5WZeA_jIFVqYNY5WnrHO_gg, preglejte linke in našli boste dokumente, o katerih je govora v videih (SLM in mojih)

Tudi na strani PublishWall je objavljeno naslednje gradivo https://publishwall.si/gibanje.ops/post/654710/kljucni-dokazi-o-kovid-19-zlocinu-zoper-clovestvo

Screenshot s strani OPS (verjetno 12. 10. 2022). Pojdite na stran in kliknite na linke…
Pod temle so objave (spletna stran OPS), ki sem jih odprla in bom v nadaljevanju priložila besedilo. https://gibanjeops.si/post/654710/kljucni-dokazi-o-kovid-19-zlocinu-zoper-clovestvo?fbclid=IwAR2sR6TerpHiTv8-5siTav5s6AXgGBolmUKHxedlNCmZ_bVL_1frQoygkjk
Stran z dokumenti, ki so vsebovani na FB oziroma spletni strani OPS.
Screenshot s spletne strani OPS
Priloge s spletne strani si poglejte sami, če želite iskati res je.

ZAKLJUČEK

Vse, kar počnemo se nam vrne, dobro z dobrim, manj dobro z manj dobrim. Vsak od nas si piše sam svojo usodo in tudi usodo tistih, ki prihajajo za njim. Iščimo, kar res je in delimo vero in zavedanje, da samo skupaj zmoremo spremeniti, kar se spremeniti da. Najprej objemimo sebe in verjemimo vase, nato… pa se zgodi…

puzzle, heart, love-1721619.jpg
Povezani smo sami s seboj in z drugimi; bolj kot si predstavljamo. In vse je eno, vseeno je, eno je vse. Oblika je okvir, vsebina pa je v srcu.

Kako uporabna je bila ta objava?

Za oceno kliknite na zvezdico!

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število ocen: 12

Zaenkrat še ni ocen! Bodite prvi, ki bo ocenil to objavo.

Ker se vam je ta objava zdela uporabna...

Delite na družba omrežja in povejte ostalim!

Žal nam je, da ta objava za vas ni bila uporabna!

Bomo izboljšali to objavo!

Povejte nam, kako lahko izboljšamo to objavo?

2 thoughts on “KAJ JE RES, SE POKAŽE, KO PRIDE PRAVI ČAS IN SMO TUDI MI PRIPRAVLJENI”

  1. sprenevedanje, blatenje in aroganca je orožje šibkih. Tako se pokažejo v vsej svoji bedi hlepenja po prepoznavnosti.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja