KDO VE, OD KOD PRIHAJAJO KADRI V SEDANJI REŽIM? ONA PA VE!

3.9
(47)

Sedaj pa bomo vedeli tudi mi.

Malo raziskovanja ne škodi. In morda nisem našla tistega, kar sem iskala, sem pa našla Združenje ONA VE. In hudič mi ni dal miru, da sem pregledala, kaj ona ve.

Ustanoviteljice združenja ONA VE (od leve proti desni): Mateja Malnar Štembal, mag. Marta Kos, dr. Nataša Pirc Musar, dr. Emilija Stojmenova Duh

Gospe iz fotografije so junija 2021 ustanovile Združenje za povezovanje strokovnjakinj in promocijo znanja oziroma Združenje ONA VE.

So prostovoljno, samostojno, nepridobitno združenje fizičnih oseb, ki povezuje strokovnjakinje z različnih področij in tem ter promovira njihovo znanje na način, da bodo v družbi bolj prepoznavne.

Namen je druženje strokovnjakinj in medsebojno spodbujanje žensk, da bodo imele več poguma za nastope v medijih in na javnih prireditvah in s tem prispevati k večji enakosti zastopanosti žensk v Republiki Sloveniji. http://Domov – ONA VE

Po volitvah smo se srečali z novimi obrazi, tudi precej žensk je prišlo na položaje, kar je odlično. Upam, da smo dobili take, ki so sposobne in bodo končno uredile tole našo čudno mešanico.

Iz te spletne strani smo dobili predsednico DZ, nekaj ministric oziroma državnih sekretark, kandidatko in bivšo kandidatko za predsednico države, vsaj eno pravnico iz civilne družbe mreža za demokracijo, če bi iskali, bi verjetno našli še kakšno, ki jo je sedanja oblast našla na tej platformi.

Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh in predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar – siol.net

Mislim sicer, da so zares dobre in sposobne strokovnjakinje naši družbi nujno potrebne, vendar je to združenje in sedanja politična opcija in njihova povezava daleč od na-ključ-ij. Zares upam, da ONA VE.

Sicer pa čas prinese svoje. Raziskujmo in se sami prepričajmo o dejanskem stanju v naši družbi.

Kako uporabna je bila ta objava?

Za oceno kliknite na zvezdico!

Povprečna ocena 3.9 / 5. Število ocen: 47

Zaenkrat še ni ocen! Bodite prvi, ki bo ocenil to objavo.

Ker se vam je ta objava zdela uporabna...

Delite na družba omrežja in povejte ostalim!

Žal nam je, da ta objava za vas ni bila uporabna!

Bomo izboljšali to objavo!

Povejte nam, kako lahko izboljšamo to objavo?

6 thoughts on “KDO VE, OD KOD PRIHAJAJO KADRI V SEDANJI REŽIM? ONA PA VE!”

  1. Če so res tako poštene, posebno Nataša, ki se je okoristili z RK, njen mož pa s parcelo vredno 10 milijonov, potem ni taka čista družba.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja