Z MIMI ZAJC TEČEMO NOV KROG

4.9
(23)

ZA SPREMEMBO USTAVE – TRETJIČ

zato podpišimo pobudi za spremembo 90. člena in črtanje 3.a člena

Kdaj, če ne sedaj? V tretje gre rado…

Zajadrajmo ali zaplujmo skupaj – v nove čase. Potrebujemo precej poguma in veliko srce, da dojamemo: čas je za svobodnjake – ljudi, ki smo se rodili samosvoji in suvereni in to želimo tudi živeti. To stanje človeka, da je samosvoj, imamo možnost vrniti le mi sami, ljudstvo Slovenk in Slovenov.

pobuda

Kratka obrazložitev vsebine pobud

– pobuda za spremembo 90. člena ustave je pobuda, da si ljudje vzamemo nazaj možnost neposrednega odločanja na referendumih in ne dovolimo, da škodljivi zakoni prično veljati ter

– pobuda za črtanje 3.a člena ustave pomeni, da si vzamemo nazaj svobodo in suverenost, torej da mi, samosvoji ljudje, sami, brez vpletanja korporacij in mednarodnih organizacij, ponovno odločamo o svoji usodi in življenju, zase in za prihodnje generacije

Trenutno je možno podpisati brez omejitev, brez PCT, zato zganimo se in zbudimo se. Na spletni strani Mimi Zajc https://www.svobodni.si/ imate vse povezave in vse razlage obeh pobud. Delimo za skupno dobro.

Ljubi svetlobo

Za boljše razumevanje, kako nas omejujeta oba člena prilagam nov članek https://www.svobodni.si/nujno-pravica-do-referenduma/, v katerem sem na situaciji, z dne 21. 2. 2022, opisala, kako poteka zloraba 3.a člena (podpis mednarodnega sporazuma o vojaških vozilih Boxer) in 90. člena (predlog Vlade RS za sklep o nedopustnosti referenduma o tem sporazumu).

KAR SEJEMO, TO BOMO ŽELI.

Kako uporabna je bila ta objava?

Za oceno kliknite na zvezdico!

Povprečna ocena 4.9 / 5. Število ocen: 23

Zaenkrat še ni ocen! Bodite prvi, ki bo ocenil to objavo.

Ker se vam je ta objava zdela uporabna...

Delite na družba omrežja in povejte ostalim!

Žal nam je, da ta objava za vas ni bila uporabna!

Bomo izboljšali to objavo!

Povejte nam, kako lahko izboljšamo to objavo?

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja