S TIŠINO ZA DOMOVINO

5
(1)

Izjavljam, da sem mag. Mimi Zajc kreatorka in avtorica zapisov, predavanj, raziskav, analiz, srečanj, dogodkov in originalnih video posnetkov, ki so objavljeni na strani z naslovom S TIŠINO ZA DOMOVINO.

Projekt z naslovom S TIŠINO ZA DOMOVINO z Mimi Zajc sem začela izvajati 1. avgusta 2020. Na Trgu republike smo se 92 zaporednih sobot zbirali ljudje, in se povezovali proti omejevanju človekovih pravic in svoboščin, ki so nam zagotovljene z Ustavo RS.

Ker je bilo potrebno, da se projekt razširi med ljudi tudi na družbenih omrežjih, sem februarja 2021 ustanovila skupino na facebooku in jo imenovala S TIŠINO ZA DOMOVINO z Mimi Zajc. Poleg tega, da je preko skupine možno sodelovanje večjega število članov, je bil osnovni namen, da delujemo skupaj, se povežemo podobno misleči in si delimo izkušnje, pisne informacije, raziskave in podobno.

Zato so na omenjeni strani objavljene pisna razmišljanja, analize in raziskave o dogajanju v času od marca 2020 ustanoviteljice mag. Mimi Zajc. Objavljeni so avtorski videi Mimi Zajc, sporočila ljudem, da so in bodo lažje preživljali težka obdobja svojega življenja in kaosa družbenih razmer. V skupini so objavljeni tudi avtorski zapisi članic in članov in so na ta način zaščiteni na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah. Deljenje zapisov, spoznanj, analiz in sporočil preko videov se nadaljujejo in bodo ostali pomemben del izobraževanja in preverjanja pravih in poštenih informacij v slovenski in mednarodni družbi.

Z različnimi avtorskimi in drugimi objavami na strani S TIŠINO ZA DOMOVINO delujemo tako, da ljudem vračamo zaupanje v vrednote, ki so bile že pozabljene.

Na ta način bomo našli pot, ki nas bo vodila k cilju: živeti POD SVOBODNIM SONCEM z ljubeznijo do sebe, doma in domovine. Ta pot je le pot, zato se je veselimo, saj na njej lahko doživimo čudeže, za katere smo mislili, da ne obstajajo.

Vsi mi smo del zavedanja, da smo ustvarjeni za radost, srečo, svetlobo, ljubezen, spoštovanje in sodelovanje. Vračamo se v energijo rodov praslovenov, vračamo se vedenje, kdo smo.

Skupaj bomo ustvarili temelj vsak zase in za vse skupaj. Naša življenja, naše poti, sedanjost in prihodnost so trdno povezana in nihče več nam ne more preprečiti potovanja v svetlobo zavesti in skupnega bivanja.

Našli bomo stara spominjanja, znanje preteklih rodov, zapuščino vseh, ki so nam kazali pot v novo zavedanje in vse skupaj povezali s tehnologijo, ki nam bo služila in ne sužnjila.

Čeprav je trajalo dolgo, smo končno na poti zdravljenja naše in narodove Biti in slavimo novo sedanjost (in prihodnost).

Naša pot je pot suverenega naroda, ki je svoje temelje našel na Gosposvetskem polju in Knežjem kamnu.

Načela oziroma usmeritve so bile uporabljene tudi ob predstavitvah pobud za spremembo 3.a in 90. člena Ustave RS in kasneje tudi pobude za dopolnitev Ustave in spremembo 3.a in 90. člena Ustave.

Projekt S TIŠINO ZA DOMOVINO se nadaljuje tudi po volitvah 2022, čeprav se ne srečujemo več na Trgu republike, povezujemo in srečujemo pa se na fb strani in na spletni strani Svobodni.si preko avtorskih objav in razmišljanj o stanju sveta, duha in domovine.

Del projekta so bila srečanja ljudi, poleg dogodkov pod naslovom S TIŠINO ZA DOMOVINO, je bila organizirana tudi pravotvorna veča in različna predavanja.

Avtorica zapisov, srečanj, raziskav, predavanj in informacij

mag. Mimi Zajc

Kako uporabna je bila ta objava?

Za oceno kliknite na zvezdico!

Povprečna ocena 5 / 5. Število ocen: 1

Zaenkrat še ni ocen! Bodite prvi, ki bo ocenil to objavo.

Ker se vam je ta objava zdela uporabna...

Delite na družba omrežja in povejte ostalim!

Žal nam je, da ta objava za vas ni bila uporabna!

Bomo izboljšali to objavo!

Povejte nam, kako lahko izboljšamo to objavo?

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja