Bodite aktivni, pridružite se gibanju

S kakšnimi dejanji lahko prav Vi pripomorete, da skupaj dosežemo 30.000 podpisov za spremembo 90. člena Ustave?

1. Podpišite pobudi!

Pobuda za spremembo 90. člena Ustave in črtanje 3a člena Ustave, je trenutno edina pravno pravilna in mogoča državljanska akcija, ki bi nam omogočila možnost odločanja o bodočih zakonih. Podpišite pobudo zdaj, ker te priložnosti ne želite zamuditi. Gre se za vse nas!

2. Prenesite si letak, natisnite ga in delite ga v vašem kraju kolikor morete in znate.

Letak smo ustvarili z namenom, da ga natisnete in širite informacijo v svojem kraju. Po 39. členu ustave imate pravico izražanja svojih misli in govora tudi v obliki tiska. Pomagajte nam in sebi, da dosežemo 30.000 podpisov.

3. Širite informacijo po družbenih omrežjih, kolikor vas prsti ponesejo.

Več nas je ozaveščenih, močnejša skupnost postanemo in več imamo možnosti doseči postavljen cilj. Prosim, delite katerokoli vsebino vsebino s te spletne strani na družbena katera koli omrežja. Za vas smo pripravili seznam Facebook skupin v katere se prosim včlanite in delite vsebino s spletne strani. Če je možno delite vsak dan. Več nas je in bolj ko smo konstantni, več imamo možnosti za dosego cilja.

4. Pridružite se moji ekipi in nam s tehničnim znanjem prispevajte, da skupaj dosežemo cilj.

Začela sem sama, sedaj smo že 3. Pridružite se tudi vi in nam prispevajte svoje znanje v namen, da skupaj dosežemo ta cilj. Za nas se gre.

Kaj boste storili vi?